top of page

Mijn visie

Rechtvaardigheid als basis(voor)waarde, dat is waar ik voor sta. Zowel binnen mijn werk als begeleider in organisatieverandering ten aanzien van thema's die raken aan diversiteit, inclusie en sociale veiligheid, maar ook als het gaat om projectontwikkeling binnen de sector duurzaamheid. In de dingen die ik doe combineer ik mijn expertise over netwerkopbouw, projectontwikkeling en inhoudelijke kennis over sociale rechtvaardigheid met speelse manieren van aanpak om verandering te bewerkstelligen. Want er zijn gelukkig heel veel verschillende mogelijkheden om verandering in gang te zetten!

 

Het belangrijkste is dat we dingen gaan proberen en dingen gaan ontwikkelen. Want om sociale en ecologische rechtvaardigheid te kunnen bevorderen, zullen we vooral aan de slag moeten. Voordat ik in april 2022 besloot om voor mezelf te beginnen, werkte ik vijf jaar als programmamanager bij ECHO, Expertisecentrum Diversiteitsbeleid in Den Haag. Nu bied ik al meer dan 6 jaar strategische begeleiding aan organisaties en netwerken in de context van politiek-complexe en sensitieve vraagstukken.

Sinds april 2022 doe ik dat niet alleen meer in de context van diversiteit, inclusie en sociale rechtvaardigheid. Door mijn brede interesse, opleiding en vaardigheden doe ik nu ook opdrachten binnen de biologische voedingsindustrie ten aanzien van politiek-complexe en sensitieve vraagstukken. Ik ontwikkel verschillende soorten projecten en programma's, faciliteer workshops en masterclasses, of ik analyseer of ontwikkel beleid en praktijkinterventies.  
 

Wil je meer weten? Neem vooral contact met me op!

bottom of page